UITLEG ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Hieronder vind je de link om online een afspraak te maken:

 • https://oc.puntoo.com/consultationbooking/index.php?key=c9c9c35c6aa8ca6ed02a55072d9a0ff2b4ff7a86115a36af6ef19c4d0e88418a
 • TYPE CONSULTATIES:

  AANPASSING STEUNZOOL KORT: Dit kan je selecteren als er nog problemen zijn met jouw podologische zolen na afhaling. Zijn er nog zaken die moeten aangepast worden? Dan kan je deze optie kiezen. (Dit is enkel voor zolen die bij ons zijn afgehaald op korte termijn.) Zijn uw zolen al ouder dan een jaar, dan kiest u optie VERNIEUWING VOLWASSEN ZOLEN OF KINDER ZOLEN.
  AFHALING ZOOL KIND OF OVLWASSENE: Deze optie is enkel in overleg met de podoloog. Vonden we niet meteen een datum bij het onderzoeksmoment voor afhaling. Dan kan je zelf een momentje inplannen. (Dit ongeveer 3 weken na het onderzoek).
  CONTROLE ZOLEN: Dit kan je selecteren als er nog problemen zijn met jouw podologische zolen na afhaling. Zijn er nog zaken die moeten aangepast worden? Dan kan je deze optie kiezen. (Dit is enkel voor zolen die bij ons zijn afgehaald op korte termijn.) Zijn uw zolen al ouder dan een jaar, dan kiest u optie VERNIEUWING VOLWASSEN ZOLEN OF KINDER ZOLEN.
  EERSTE ONDERZOEK/ GANGANALYSE ANKE: Hier kan je kiezen voor een onderzoek voor zooltherapie bij Anke Tonniau. Dit wil zeggen dat er nog geen steunzolen zijn uit onze praktijk. Als je al zolen hebt van bij ons, dan mag je een verdere optie: VERNIEUWING ZOLEN aanduiden.
  EERTE ONDERZOEK/ GANGANALYSE EMMA: Hier kan je kiezen voor een onderzoek voor zooltherapie bij Emma Bourgeois. Dit wil zeggen dat er nog geen steunzolen zijn uit onze praktijk. Als je al zolen hebt van bij ons, dan mag je een verdere optie: VERNIEUWING ZOLEN aanduiden.
  NAGELBEUGEL: Dit is enkel het plaatsen van een nagelbeugel. Geen verzorging. Bijvoorbeeld wanneer er een verzorging gebeurt is maximaal 2 weken voordien en dat er nog een beugeltje moet geplaatst worden. Is dit de eerste keer? Dan raden we aan om voetverzorging kort te selecteren. Zo gebeurt er eerst een opfrissing van de nagels, kunnen we de problemen bekijken en vervolgens ook nog een beugeltje plaatsen.
  VERNIEUWING KINDER ZOLEN: Hebt u al zolen uit onze praktijk? Wilt u graag na 1 a 2 jaar nieuwe zolen? Dan kan je deze optie aanduiden. In deze afspraak doen we een her opmeting van de voeten voor vernieuwing van de zolen.

  VERNIEUWING VOLWASSEN ZOLEN: Hebt u al zolen uit onze praktijk? Wilt u graag na 1 a 2 jaar nieuwe zolen? Dan kan je deze optie aanduiden. In deze afspraak doen we een her opmeting van de voeten voor vernieuwing van de zolen.
  VOETVERZORGING KORT: Hier gaan we kort 1 problematiek gaan aanpakken. Of we bekijken de probleem nagels of we bekijken de overmatige eelten of eksterogen. Wil je graag alles aanpakken? Dan kies je beter voor voetverzorging.
  VOETVERZORGING TWEE PERSONEN: Lange verzorging voor twee personen (bijvoorbeeld een koppel die graag samen komt).
  VOETVERZORGING: Volledige medische verzorging. Zowel nagels als eelten worden aangepakt. Dit is een afspraak van ongeveer 40 a 45minuten.


  Hieronder vind je de link om online een afspraak te maken: